sobota 14. března 2020

JAK NA TO ?

Vpravo nahoře klikněte na ikonku "design" - ta se tam objeví, pokud využijete pozvání k přispívání do blogu, které vám mělo přijít. Měli byste se tak dostat "do programu", kde pak vlevo nahoře klikněte na "příspěvky" a kousek napravo od toho by se mělo i objevit zvýrazněně "nový příspěvek". 

Až se vám otevře nová obrazovka pro psaní zpráv, zadejte do políčka "příspěvek" vždy své jméno a datum. Pak v klidu piště zprávu, vkládejte obrázky - vždy tak, aby z toho byl jasný celek - tedy začněte se skicami - ať je to srozumitelné, pak situace, atd....

Až to budete mít napsané, vpravo je "nastavení příspěvků", kde pod záložkou "štítky" vytvořte svůj štítek - jímž bude vaše jméno. A celé to uložte přes odkaz kousek výš "publikovat".

Vaše jméno by se mělo u normálně otevřeného blogu objevit po pravé straně. Tam se i jednotlivé příspěvky budou hromadit.  

Až budete psát další příspěvek ke konzultaci, budete postupovat stejně - opět nová zpráva, opět příspěvek nazvete svým jménem a datumem a v kolonce štítky si najdete své jméno, aby se to správně ukládalo. 

Nám by se měly zobrazovat nové příspěvky, na které budeme reagovat buď samostatnými zprávami k jednotlivým "štítkům" tedy jménům, nebo pod příspěvky do komentářů.

Případné otázky na mail(zavináč)ondrejbenes.cz nebo 777819788