čtvrtek 2. dubna 2020

Jakub Kozler _ 2.4.2020


Dobrý den,

chtěl bych tímto poprosit o komentář k výběru zadání diplomové práce.
Přikládám trvalý odkaz ke stažení prezentace, ve které jsem se pokusil shrnout prozatímní postup.

https://drive.google.com/file/d/1hwQiQHWlG2mqP9a4C4Nkjj20QyW6TCdD/view?usp=sharing


Díky
J.K.


Václav Týn 02.04.2020
















Agáta Kočířová 02.04.20









Eliška Kořínková 02.04.2020











Lucie Valčišová- 2.4.



Dobrý den, ráda bych zkonzultovala DSN- Lázně.


Zatím si nejsem jistá typem lázní, protože to samozřejmě hodně záleží právě na umístění podle mě. Proto jsme si na začátek udělala takovou analýzu.



Uděla jsme si i nějaké myšlenkové mapy, kde ale právě narážím na to, že každý typ lázní má jiné potřeby a jiné aspekty na to umístění.




Udělala jsem si takový výběr pár typů, od kterých bych se mohal odrazit.Líbí se mi projekty, které jsou zaležené právě na silném konceptu s místem a způsobu přístupu k němu. Proto jsme tady vybrala těhle 6 inspirací- každá inspirace prezentuje jiný typ lázní. U každé z nich už mám nějakou asociaci s daným místem a to bych s Vámi právě ráda probrala.






Potom 6. inspirace mě napadla, když viděla fotku střešního hřiště. Že by tohle mohlo fungovat klidně i s bazénem- ať už je krytý nebo venkovní / ve vnitrobloku či střešní v zástavbě. Tohle by byla asi velká výzva najít pro tohle prostor, ale je to oproti předchozím případům něco co tu ještě není. Ty referenční fotky berte prosím s nadsázkou :D








No a na závěr tady mám právě nějaké ty asociace míst, ale ty výhody a nevýhody bych s Vámi právě ráda probrala ve videokonzultaci a právě i podle toho typu:) Mimo Prahu jsem to zatím moc nerozvíjela, protože nevím jestli teda i o téhle možnosti se tedy můžem ještě bavit?