čtvrtek 2. dubna 2020

Jakub Kozler _ 2.4.2020


Dobrý den,

chtěl bych tímto poprosit o komentář k výběru zadání diplomové práce.
Přikládám trvalý odkaz ke stažení prezentace, ve které jsem se pokusil shrnout prozatímní postup.

https://drive.google.com/file/d/1hwQiQHWlG2mqP9a4C4Nkjj20QyW6TCdD/view?usp=sharing


Díky
J.K.


1 komentář:

  1. Jakube, místo mi přijde skvělé. Jak to tam vypadá s územním plánem? Víte, kdo ho zpracovával? Pokusil jste se se zpracovatelem spojit? Jinak dosavadní přístup mi přijde dobrý. Už bych se ale pokoušel si všechno kreslit, ta jednotlivá měřítka. Možná by stálo za to udělat si nyní pracovní model vesnice s okolím – včetně vrstevnic – abyste si dal dobře dohromady topologii, abyste si dobře zažil terénní reliéf i okolní krajinu.

    Skoro by mne ještě lákalo v rámci předdiplomu, až si zadání dáte dohromady, tak tam někde v hospodě zorganizovat setkání s veřejností a všechno s místníma probrat – co a jak si představují, jak oni sami vnímají svou vesnici, a co by si představovali. Zároveň, kdyby provedli něco jako pocitové mapy. To vše jako podklad jak se v tom zorientovat.

    Doporučovat bych najít si příklady tzv.dobré praxe – srovnatelné vesnice - jak je k tomu možno přistupovat. Určitě by pak bylo dobré dát dohromady i reference obdobných prací. Jak je možno ke všemu přistoupit a jaké jsou grafické výstupy.

    Jak jsou velké Líbeznice?

    O.

    OdpovědětVymazat