středa 8. dubna 2020

Eliška Kořínková 08.04.2020

Dobrý den,
přidávám podklady pro čtvrteční konzultaci školky.
Pozemek: "sever"














Koncept:












Od minule jsem rozšířila vstupní prostor tak aby bylo možné ho použít pro různé společenské akce s rodiči a propojit ho se zahradou.





































Do spodní umisťuji prostory pro sklad zahradních potřeb a jednu multifunkční místnost, která by mohla sloužit jako dílna nebo učebna keramiky přístupná z venku třeba i pro děti, které nenavštěvují školku.





































Začala jsem se zabývat už i zahradou, děti na ni mají přístup přes vstupní prostor, tak aby se mohli obléknout ve své šatně a potom rovnou vyjít na zahradu. Před školkou je část zahrady zpevněná. Na severu pozemku předpokládám více stromů tak aby tvořili přirozenou beriéru, v blízkosti vstupu na zahradu je prostor peo ohniště a v místech skladu zahradních pořeb ve spodní části domu umisťuji záhonky.


























Nakonec přidávám skicu vstupu, vstupního prostoru a domu z exteriéru.



1 komentář:

  1. Eliško, to už celkem sedí. Prosím je dejte tam pro potřeby konzultace půdorysy v nějakém větší rozlišení, aby bylo možné přečíst popisky. A zkuste ještě zapracovat na situaci, kde vyznačte lépe příchddy a příjezdy, nebo jestli, jak a kde bude výběh pro děti oddělen od okolí. O.

    OdpovědětVymazat